Skip to main content

Afghanistankomiteen er en solidaritetsorganisasjon som jobber med langsiktig utviklingsbistand på den afghanske landsbygda. Vi har omtrent to tusen ansatte i Afghanistan, og fire ansatte på kontoret i Oslo. Vi driver prosjekter innen helse, utdanning, matsikkerhet, beredskap og krisehåndtering, infrastruktur og humanitær bistand.  

I Oslo jobber vi blant annet med informasjonsarbeid, politisk påvirkningsarbeid og innsamlingskampanjer. Vi søker to praktikanter som kan jobbe med kampanjeutvikling og gjennomføring fra oktober til desember.   

Hos oss vil dere få muligheten til å være med på å lage en innsamlingskampanje rettet mot jenters utdanning i Afghanistan fra bunnen av, og følge den til gjennomføring.  Vi ser etter deg som har gode idéer, gjennomføringsevne og som ikke er redd for nye utfordringer. All kommunikasjon med ansatte i Afghanistan foregår på engelsk, så du må beherske begge språk.  

Under praktikantoppholdet vil dere få faglig veiledning og oppfølging av kommunikasjon- og innsamlingsteamet.  Har du kunnskap om SEO og redigering av nettsider i WordPress, er dette et pluss.  

Vi holder til på Tøyen, med kort vei til kollektivtransport. Kontorene våre ligger i fellesskap med flere andre solidaritetsorganisasjoner i Kolstadgata 1. 

 Høres dette ut som noe for deg? Send oss noen linjer om deg og en CV til organisasjon@afghanistan.no eller ring oss på 907 41 032 om du har spørsmål.  

 

Søknadsfrist: 20 juni