Våre ansatte

Afghanistankomiteen har i dag 4 ansatte og en studentpraktikant på kontoret i Oslo, og over 800 ansatte på de forskjellige kontorene i Afghanistan. Her kan du se hvem som jobber i Oslo og hvem som leder regionskontorene våre i Afghanistan. For å kontakte kontoret i Oslo, send e-post til organisasjon@afghanistan.no og for å kontakte teamene i Afghanistan, send e-post til cd@afghanistan.no.

Liv Kjølseth

Generalsekretær

Oslo, Norge

Liv har hovedfag i statsvitenskap og 12 års erfaring fra arbeid med bistand i Afghanistan, økonomistyring, myndighetskontakt og kommunikasjonsarbeid.

Terje Watterdal

Landdirektør

Kabul, Afghanistan

Terje har arbeidet med Afghanistan i over 10 år, og har før dette jobbet ytterligere 10 år med utvikling i Asia og Midtøsten.

Jonas Eide Hollund

Kommunikasjonsansvarlig

Oslo, Norge

Jonas studerte statsvitenskap og samfunnsøkonomi, og har ti års presse- og medieerfaring fra kommunikasjonsarbeid i bistandsbransjen.

Ragnhild Sørheim

Digital innholdsprodusent

Oslo, Norge

Ragnhild er utdannet i film- og tv-produksjon med lang og variert arbeidserfaring fra inn- og utland (deriblant konfliktområder og i andre sensitive kontekster som i Afghanistan, Syria, Tyrkia, Mexico og Sierra Leone) innen både tradisjonell tv- og dokumentarproduksjon. Arbeidet hennes har blitt vist på NRK, TV2, BBC, SVT, VGTV og fler. Hun jobbet tidligere som innholdsprodusent hos Leger Uten Grenser.

Silje Martine Bøe Olssøn

Organisasjons- og kampanjerådgiver

Oslo, Norge

Silje er utdannet samfunnsøkonom fra Johns Hopkins University med fordypning i konflikt- og sikkerhetsstudier og har bred organisasjonsbakgrunn fra Norske Kvinners Sanitetsforening, Youth Atlantic Treaty Association Norway og studentorganisasjoner i England og Italia.

Jakob Sørensen Malik

Praktikant

Oslo, Norge

Jakob er student på Peace and Conflict masterprogrammet ved UiO. Han har en bachelor i Internasjonale Studier med Historie fra Høgskolen i Innlandet og har erfaring fra ulike verv i studentorganisasjoner slik som FN-studentene Oslo og SAIH Innlandet.

Simin Walid

Northern Head of Office

Badakhshan, Afghanistan

Simin har jobbet for Afghanistankomiteen siden 2011, når hun begynte som folkehelserådgiver. Siden juni 2020 har hun vært leder for regionskontoret i Badakhshan. Hun har tidligere jobbet for regjeringen innenfor helse, for Leger Uten Grenser og andre internasjonale organisasjoner. Hun har i dag ansvar for 52 fast ansatte, og over 1000 prosjektansatte.

Sayed Ehsan

Deputy Country Director og Director of Support Services

Kabul, Afghanistan

Sayed har jobbet for Afghanistankomiteen siden 1998, blant annet som regnskapsfører. Han har en bachelorgrad i økonomi fra universitetet i Kabul. På kontoret i Kabul har han ansvar for 72 ansatte.

Wahida Ghorob

Provincial Coordinator for Faryab

Faryab, Afghanistan

Wahida har både en bachelorgrad i statsvitenskap og er utdannet jordmor. Hun har over ti års arbeidserfaring fra menneskerettighetsarbeid i Afghanistan, og har jobbet for Afghanistankomiteen siden 2016. I Faryab leder hun 20 ansatte.

Abdul Ghafar Rahmati

Head of Ghazni Regional Office for Southern Afghanistan

Ghazni, Afghanistan

Ghafar har jobbet for Afghanistankomiteen siden 2014. Han har en MBA fra India, og er leder for de 36 ansatte på Ghazni-kontoret.

Mohd. Mehdi Hussaini

Head of Southern Region Office

Ghazni, Afghanistan

Mehdi har en bachelorgrad i ingeniørfag fra Kabul Polytekniske Universitet. Siden 2010 har han jobbet i forskjellige roller hos Afghanistankomiteen, blant annet med infrastruktur og programkoordinering. Han er spesielt interessert i bærekraftig utvikling og klimaendringene. På kontoret har han ansvar for 59 ansatte.