Personvernerklæring Afghanistankomiteen

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til organisasjon@afghanistan.no

Faste givere

For våre faste givere som ønsker å få skattefradrag for gavene sine trenger vi å hente inn deres personnummer for å kunne registrere deres bidrag hos oss i henhold til kravet fra skattemyndighetene. Personnummeret lagres i våre databaser kun til dette formålet og deles ikke med andre.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger fa våre databaser.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding arrangementer, kurs o.l.

Ved påmelding til arrangementer ber vi om navn, telefon og e-post. Disse opplysninger brukes kun for planlegging av arrangementet og det hentes ut samtykke til dette. Slike opplysninger slettes når arrangementet er ferdig.

Ved å bli medlem hos oss gjennom dette skjemaet samtykker man til at de oppgitte opplysningene blir brukt slik det er beskrevet i denne erklæringen. Dersom man ønsker at de gitte opplysningene skal behandles på en annen måte eller ikke lagres hos oss, kan dette bes om på mail til organisasjon@afghanistan.no.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til organisasjon@afghanistan.no.