Skip to main content

Afghanistankomiteen er en solidaritetsorganisasjon som jobber med langsiktig utviklingsbistand på den afghanske landsbygda. Vi har omtrent to tusen ansatte i Afghanistan, og fire ansatte på kontoret i Oslo.  

Vi driver prosjekter innen helse, utdanning, matsikkerhet, beredskap og krisehåndtering, infrastruktur og humanitær bistand.  

I Oslo jobber vi blant annet med informasjonsarbeid, politisk påvirkningsarbeid og innsamlingskampanjer. Vi søker en praktikant som ønsker å jobbe hos oss i vårsemesteret 2023.  

Denne våren ser vi spesielt etter deg som ønsker å bidra til å spre informasjon om arbeidet vårt gjennom sosiale medier og artikler.  

Vi håper du har gode idéer, gjennomføringsevne og ikke er redd for nye utfordringer. All kommunikasjon med ansatte i Afghanistan foregår på engelsk, så du må beherske både norsk og engelsk.   

Under praktikantoppholdet vil du få faglig veiledning og oppfølging av kommunikasjon- og innsamlingsteamet, og muligheten til å lære av disse.  

Har du kunnskap om SEO og redigering av nettsider i WordPress, er dette et pluss.  

Vi holder til på Tøyen, med kort vei til kollektivtransport. Kontorene våre ligger i fellesskap med flere andre solidaritetsorganisasjoner.  

Høres dette ut som noe for deg? Send oss noen linjer om deg og en CV til organisasjon@afghanistan.no eller ring oss på 907 41 032 om du har spørsmål.  

Frist: 12.12.2022